ONTMOET Leticia

Mijn naam is Leticia Verhaeghe, een jonge ondernemer van 27 jaar met Congolese roots, geboren en getogen in België. In 2019, vlak voor de uitbraak van de pandemie, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Mijn motivatie achter dit initiatief was simpel: ik wilde een verschil maken. Ik heb ervaren dat gelijke kansen niet altijd vanzelfsprekend zijn, en met mijn bedrijf wil ik een omgeving creëren waar iedereen, ongeacht hun achtergrond, de kans krijgt om te werken en te groeien.

Hoewel ik geen bekend gezicht ben, heb ik een passie voor het online sociale leven. Hier deel ik mijn verhaal en probeer ik anderen te motiveren en te inspireren. Maar mijn betrokkenheid reikt verder dan dat. Ik wil actief bijdragen aan positieve verandering, en daarom sluit ik me aan bij VOOR U.

Ik geloof in de kracht van mensen die weten wat het is om te worstelen, die niet altijd dezelfde kansen hebben gehad, maar die desondanks vastberaden zijn om hun doelen te bereiken. Met VOOR U aan mijn zijde, ben ik ervan overtuigd dat we samen een impact kunnen maken. Laten we dus slim kiezen. Laten we kiezen voor een toekomst waarin gelijke kansen en hard werken de norm zijn. kies VOOR U.

Dank u wel voor uw aandacht en uw steun. Ik kijk ernaar uit om samen met u deze reis aan te gaan.