Gezocht:
Ontwenningondernemers /Campagnemedewerkers…

 

Voel je dat het beter kan met ons beleid? Zit je vol ideeën over hoe het anders, beter kan? Merk je ook dat we achteruitgaan en dat het huidige beleid daar een grote rol in speelt?

Als teamspeler met een netwerk dat je kunt motiveren om verandering teweeg te brengen, als liefhebber van uitdagingen, als iemand die zich stoort aan de toenemende polarisatie en ernaar verlangt het beleid weer toegankelijker en gerichter op de burger te maken… dan zoeken we jou.

 

Ben je klaar om je nek uit te steken, om samen met ons de stallen uit te mesten en een nieuwe richting in te slaan?

 

Wij zijn “Voor U”, een beweging van gedreven burgers die de handschoen hebben opgenomen om het verschil te maken. Onze lijst, momenteel gedomineerd door mannen, heeft vrouwen zoals jij nodig om een echt verschil te maken – om de boer, de kleine ondernemer, en elke burger weer een gemeenschappelijk doel te bieden. Wij zijn klaar met het tegen elkaar opzetten en geloven sterk dat er ruimte is voor een partij die daadwerkelijk anders is.

 

Wat verbindt ons?

Het is onze visie, een samensmelting van diverse belangen – een visie die pleit voor:

  • Minder particratie, meer democratie;
  • Minder overheidsbemoeienis, meer vrijheid;
  • Minder regelgeving, afdwingbare mensenrechten;
  • Efficiëntie tegen verspilling, met meer mensen aan het werk;
  • Beter onderwijs en meer gerechtigheid;
  • Een streng maar inclusief migratiebeleid;
  • Een democratischer en menselijker Europa.

Ontdek meer over onze kernwaarden op onze 12 punten pagina.

 

Els Ampe

Els Ampe

Kandidaat

Vrouwen bij “Voor U”

Ontmoet Els Ampe, oprichtster van “Voor U”. Haar vermogen om in korte tijd een partij op te richten en diverse burgerbewegingen te verenigen, verdient bewondering.

 

Voornaam Naam

Voornaam Naam

Voornaam Naam

Voornaam Naam

Voornaam Naam

Neem de sprong met ons. Sluit je aan bij een beweging die zich onderscheidt van de rest. Als een jonge partij die dagelijks groeit, leren we constant van elkaar en zijn we nog niet beïnvloed door de cultuur van zelfverrijking. Samen zullen we nooit ons uiteindelijke doel uit het oog verliezen. Help jij ons team versterken en bouwen aan een mooie, inclusieve toekomst, waarin iedereen bijdraagt?

Kom erbij

 

Bent u ook helemaal klaar voor een frisse politieke wind in ons land? Kom erbij en kleur onze politieke instellingen fuchsia, uw kleur van vernieuwing, hoop en optimisme! Om uw gratis registratie af te ronden hebben we wel enkele gegevens nodig. Wij behandelen deze met zorg, omdat we geven om uw privacy en persoonlijke vrijheid.