ONTMOET JOHAN

Ervaren en veelzijdige professional met een rijke carrière die begon in de financiële sector als Futures Metal Trader in Londen, gevolgd door een transitie naar het vakmanschap als zelfstandige vloerder, en uiteindelijk ontplooid als ondernemer met een succesvolle KMO gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras.

Dit jaar markeer ik mijn 33ste huwelijksverjaardag, nader ik de mooie leeftijd van 60 jaar, en ben ik de trotse vader van twee geweldige kinderen die gelukkig en zelfverzekerd door het leven gaan.

Woonachtig te Westende, een divers en superleuke badplaats, waar een strandwandeling samen met mijn echtgenote Caroline één van mijn favoriete bezigheden is.

Mijn Persoonlijke Interesses

Buiten werk om geniet ik van tijd met mijn familie, tuinieren, lezen, wandelen en de uitdagingen van het continu leren.
Grote interesse in geschiedenis en een fascinatie voor politiek.

Mijn Punten

Ik ben dus Johan Kemel, een aannemer gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Mijn passie ligt niet alleen bij het creëren van duurzame tuinen met tevreden klanten als gevolg, maar ook bij het herstellen van het vertrouwen in de politiek. Voor mij is politiek eigenlijk iets moois; het heeft de kracht om onzekerheden bij mensen weg te nemen. Helaas zien we vandaag de dag dat het tegendeel waar is. Het vertrouwen in onze politici is sterk afgenomen, en dat vind ik een spijtige ontwikkeling. Politiek zou mensen juist moeten verbinden en zorgen bij onze boeren, ondernemers en particulieren wegnemen.

Mijn vaardigheden

  • Uitgebreide kennis van de finaciële markten en handelsstrategieën.
  • Sterke adaptieve vaardigheden om van sector te veranderen.
  • Gedegen vakmanschap in vloerenleggen met oog voor detail.
  • Succesvolle ondernemer met expertise in kunstgrasaanleg.
  • Leiderschap in het opbouwen en beheren van een team gericht op kwaliteit en klanttevredenheid.

Voor U punten waar ik me vooral wil voor inzetten.

Voor een Actief en betaalbaarmilieu-en klimaatbeleid, geen pestbeleid

Daarom ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de overbelasting van kleine ondernemers, boeren en de algemene bevolking. Overregularisatie zie ik als een groot maatschappelijk probleem, ook bekend in de tuin- en kunstgraswereld. De voortdurende zoektocht naar korte termijnoplossingen resulteert in een strakker wordend keurslijf van onbetaalbare milieureguleringen, dit voor woningen, landbouw en ondernemingen. Dit leidt ertoe dat zowel burgers, boeren als bedrijven worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen, met stijgende kosten als gevolg van verstikkende maatregelen.

We beperken de overheid tot haar kerntaken

Ik wil dus mijn steentje bijdragen aan een beter en leefbaarder beleid op het gebied van milieu en klimaat. Het huidige beleid legt een zware last op kleine ondernemingen en burgers en draagt bij aan een opgeblazen ambtenarenapparaat. Een apparaat dat meer en meer gericht op het handhaven van een wirwar aan onoverzichtelijke regels.
Wat we nodig hebben, is een overheid die zich focust op haar kerntaken en niet verliest in onbetaalbare maatregelen die uiteindelijk niemand ten goede komen.

Afdwingbare mensenrechten en vrije meningsuiting

In mijn streven naar een transparanter en rechtvaardiger beleid, erken ik de cruciale rol die afdwingbare mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting spelen in onze samenleving. Dit gaat hand in hand met het verminderen van overmatige reguleringen die niet alleen de economische vrijheid beknotten, maar ook de grondslagen van onze democratie onder druk zetten. Het is essentieel dat elke burger, ondernemer, en boer zich vrij kan uiten en beroep kan doen op solide, beschermde rechten die hen beschermen tegen willekeur en overheidsoverreach

Door een beleid te voeren dat deze waarden centraal stelt, creëren we een fundament voor een duurzame toekomst waarin iedereen, van kleine ondernemers tot de gemiddelde burger, zich gehoord en gerespecteerd voelt. Dit is de basis voor een samenleving waarin we niet alleen economisch, maar ook sociaal en cultureel vooruit kunnen.
Om die redenen zet ik mij volledig in voor het project “Voor U”. Ik begrijp als geen ander de frustratie van het niet weten op wie te stemmen, na keer op keer bedrogen te zijn door de gevestigde orde. Ik heb, net als waarschijnlijk jij, genoeg van politici die beloftes maken die ze niet nakomen.

Een stem op mij is een stem die niet vroeg of laat in de prullenbak belandt. Het is een stem voor een duurzame, no-nonsense toekomst. Voor de burger, voor de bedrijven, Voor U.

– Johan Kemel

’t is nog al nie naar de wuppe